Ladies Gym Ladies Gym Ladies Gym

Beste leden,

Vanwege het coronavirus vragen we je om jouw sportmoment van tevoren te reserveren. Dit geldt voor zowel de groepslessen als voor de fitness. Wil je graag komen sporten? Klik dan hier om naar de reserveerpagina van de groepslessen en fitnessuren te gaan.

Diëtiste

Dietist & voeding- en leefstijlcoach.

Voeding is net zo belangrijk voor een gezonde leefstijl als regelmatig bewegen! Daarom werkt Ladies Gym samen met Uniek & Smaakvol. Uniek & Smaakvol biedt voedingsadviezen en begeleiding aan zowel volwassenen als kinderen en zowel leden als niet leden van Ladies Gym.

Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol wil u helpen bij al uw vragen over voeding én leefstijl, van jong tot oud. met een positieve, persoonlijke en laagdrempelige benadering, gaan we samen aan de slag met uwvoedingsvragen. Denk aan het optimaliseren van uw gezondheid zoals bij diabetes mellitus, hoge bloeddruk, of een te hoog cholesterol óf een fysieke verandering zoals gewichtsafname of gewichtstoename, of juist het opbouwen van spiermassa. Ook waanneer u streeft naar meer fitheid, energie en meer zelfvertrouwen wil én kan ik u helpen.

Ongeacht uw voedingsvraag, wil ik u voorzien van een voedingsadvies dat realistisch en haalbaar is. Ik ga niet uit van een strikt en streng dieet, maar van aanpassingen van de leefstijl én mindset. Door kleine, haalbare aanpassingen kunt u een gezondere leefstijl makkelijker en langer volhouden en daardoor uw doelen bereiken.

Kortom, als u vragen heeft rondom voeding én leefstijl, dan ben ik de coach voor u!!

Wil je meer weten over haar en haar praktijk? dan kun je contact met haar opnemen via haar website: www.uniekensmaakvol.nl, bellen:06-55887633 of e-mail: info@uniekensmaakvol.nl