Ladies Gym Ladies Gym Ladies Gym

Beste leden,

Vanwege het coronavirus vragen we je om jouw sportmoment van tevoren te reserveren. Dit geldt voor zowel de groepslessen als voor de fitness. Wil je graag komen sporten? Klik dan hier om naar de reserveerpagina van de groepslessen en fitnessuren te gaan.

Personal training

Jij hebt een doel en bent vastberaden om die te gaan behalen. Je wilt wat kilo's kwijt, je wilt meer gaan sporten of je bent misschien aan het herstellen van een ziekte of operatie. iedereen heeft namelijk haar eigen doel en iedereen bereikt deze op een eigen manier.

De ene kan het zonder hulp, de ander vraagt hulp aan de sportinstructrices en weer een ander wil graag persoonlijke hulp. Voor die persoonlijke hulp is er Personal Training. In zo'n training is de personal trainer een uur 'van' jou. Tijdens de training helpt zij jou om de oefeningen juist uit te voeren, het vol te houden en zorgen jullie er samen voor dat er een passend plan wordt gemaakt.

Suzanne uit de Bosch is onze personal trainer en begeleidt jou graag naar jouw doelen. Haar achtergrond als dans docent en haar kennis rondom Oefentherapie Mensendieck, helpt jouw extra om te letten op een juiste houding.

Door de corona maatregelen is binnen sporten momenteel niet mogelijk. Personal Training is op een buiten locatie wel mogelijk.

Je kunt diverse paketten afnemen voor de personal trainng namelijk voor 4,12 of 24 weken. Samen met Suzanne bespreken jullie in een intake gesprek wat het beste bij jou past en stellen jullie samen de doelen op!

Voor meer informatie of aanmelden mail naar: info@dancehealthmotion.nl 

Tot in de training!!