Ladies Gym Ladies Gym Ladies Gym

Beste leden,

Vanwege het coronavirus vragen we je om jouw sportmoment van tevoren te reserveren. Dit geldt voor zowel de groepslessen als voor de fitness. Wil je graag komen sporten? Klik dan hier om naar de reserveerpagina van de groepslessen en fitnessuren te gaan.

Zwangerschapspilates

Wil je ook een fitte en actieve zwangerschap en ben je tussen de 12 en 25 weken zwanger? Doe dan mee met zwangerschapspilates. Tijdens je zwangerschap vindt er een aantal veranderingen plaats, zowel psychisch-emotioneel als fysiek. Gedurende deze cursus zal er op een verantwoorde manier ingespeeld worden op deze fysieke veranderingen.

Zwangerschapspilates is een nieuw ontwikkelde cursus waarin je de basisprincipes van pilates leert en aan de slag gaat met oefeningen voor spieren die je nodig hebt tijdens en na de zwangerschap. De nadruk bij deze cursus ligt op:

De oefeningen vinden plaats in een ontspannen sfeer en je bent samen met andere aanstaande moeders lekker actief bezig. De cursus van 10 lessen wordt gegeven op woensdagavond van 19:15 tot 20:15 uur. Een cursus zwangerschapspilates van 10 lessen kost €80,00. In combinatie met een abonnement voor één keer per week sporten kost de cursus slechts €60,00. Deze cursus wordt niet door alle zorgverzekeraars vergoed, check uw polisvoorwaarden wanneer u hiervoor in aanmerking wilt komen.